VI SKIFTER TIL JULEMENU MANDAG D. 11. NOVEMBER 2024
Selskaber på 8 personer eller mere skal forudbestille menu
Se mere under Jul 2024 eller selskaber

Frokostkort
(A la carte)

Man-lør 11.30-15.30

JULEFROKOSTEN

1. serving

SPRØDSTEGT SILD
Stegte & syltede løg, bagte rødbeder & æble

2. serving

HJEMMERØGET DANSK LAKS
Røræg & purløg

3. servering

LUN ÆBLEFLÆSK PÅ SVINEBRYST
Æblekompot & morkelsky

4. servering

MANDELMOUSSE
Sauternes iscreme, syltede tranebær & mandelcrumble

495

Julefrokosten kan også bestilles vegetarisk med æg, kartoffel, selleri & mandelmousse

SMØRREBRØD

(Vi anbefaler 2-3 stk per person)

SPRØDSTEGT SILD 110
Stegte & syltede løg, bagte rødbeder & æbleskum
Nyd den med Mavens egen julesnaps +60,-

HJEMMERØGET DANSK LAKS 145
Røræg & purløg

FISKEDELLER 145
Remoulade, syltede agurker & citron

ÆG & HÅNDPILLEDE REJER 145
Smilende æg, rejesalat & citron

SMØRSTEGT FISKEFILET 'KLASSISK' 145
Remoulade, råmarinerede tyttebær, & citron

SMØRSTEGT FISKEFILET MED REJER 175
Håndpillede rejer & citronmayo

KARTOFFELMAD 110
Gruyére, ristede løg & urtemayo

HØNSESALAT 'HOPBALLEMØLLE' 125
Ristede østershatte, blegselleri, sennep & bacon
ventrèche

LUN ÆBLEFLÆSK PÅ SVINEBRYST 155
Æblekompot & morkelsky

TATAR

HÅNDSKÅRET OKSETATAR 225
Jordskokkechips, røget skallotteløgsmayo & ristet hasselnøddeolie
Serveres med pommes frites

OST & SØDT

COMTÉ 24 MDR 110
Brunet smør & ristede hasselnødder

MANDELMOUSSE 125
Sauternes iscreme, syltede tranebær & mandelcrumble

TARTE TATIN 110
Karamel, æble & vaniljeis

PETITS FOURS PER STK 35
Mørk chokolade med vaniljecrumble
Mørk mælkechokolade med kanel og pebercrumble Mælkechokolade med appelsinkaramel

Aftenkort
(A la carte)

Man-lør 17-22

MAVENS KLASSIKERE

HÅNDSKÅRET OKSETATAR
Jordskokkechips, røget skalotteløgsmayo & ristet hasselnøddeolie
lille 155/stor 195

BOEUF AU POIVRE AF OKSEMØRBRAD
Sauterede porrer, pommes aligot, cognac & pebersauce 395

POMMES FRITES, serveret med mayo 65

TARTE TATIN
karamel, æble & vaniljeis 110

3 RETTERS MENU

Ceviche af sandart
Hybenrose, blomkålspuré & crûdité af radiser Muscadet Sèvre et Maine - Vincent Caillé - Loire

Canette - Stegt andebryst
Braiseret endive, pommes puré, tyttebær & Sauce Bigarade Crozes-Hermitage - Laurent Fayolle - Rhône

Mandelmousse
Sauternes iscreme, syltede tranebær & mandelcrumble Sauternes - Château Grillon - Bordeaux

495
Vinmenu 325

5 RETTERS SIGNATUR MENU

"Æbleskive"
Löjrom, chives & creme frâiche
Champagne Extra Brut "Préface" - Bardiau - Champagne

Ceviche af sandart
Hybenrose, blomkålspuré & crudité af radiser
Muscadet Sèvre et Maine - Vincent Caillé - Loire

Håndskåret oksetatar
Jordskokkechips, røget skalotteløgsmayo & ristet hasselnøddeolie
Pinot Noir - Ampelos Cellars - Californien

Canette - Stegt andebryst
Braiseret endive, pommes puré, tyttebær & Sauce Bigarade
Crozes-Hermitage - Laurent Fayolle - Rhône

Mandelmousse
Sauternes iscreme, syltede tranebær & mandelcrumble Sauternes - Château Grillon - Bordeaux

645
Vinmenu 495

5 retters menu skal vælges af alle ved bordet
Både 3-retter menu og 5-retters menu serveres også pescetarisk (tillæg 50) eller vegetarisk Det er muligt at udskifte Canette til Boeuf au Poivre af oksemørbrad (tillæg 125)

FORRETTER

Ceviche af sandart Hybenrose, blomkålspuré & crudité af radiser 145

Cremet fasansuppe Fasan-terrin & sauterede porrer 165

Gnocchi Butternut squash, ristede hasselnøddeolie & karamelliseret parmesan 135

HOVEDRETTER

TORSK EN CROÛTE Jordskokker, spinat, hasselnødder & hummersauce 345

Canette - Stegt andebryst Braiseret endive, pommes puré, tyttebær & sauce bigarade 295

CONFITERET KNOLDSELLERI Smørdampet spidskål, duxelles & sauce au vin jaune 245

OSTEBRÆTTET

Vælg udsøgte oste fra vores ostebræt, serveret med knækbrød & cognacsyltede valnødder
Comté 24 mdr, Morbier, Brillat savarin, Langres mons, Fourme d'Ambert, Måneskær

Pris per stk
40

DESSERTER

Mandelmousse 125
Sauternes iscreme, syltede tranebær & mandelcrumble

Tarte Tatin Karamel, æble & vaniljeis 110

Petits fours per stk 35
Mørk chokolade med vaniljecrumble
Mørk mælkechokolade med kanel og pebercrumble Mælkechokolade med appelsinkaramel

Information om indhold af allergene ingredienser og råvarer i vores retter kan fås ved henvendelse til din tjener.

Vi tager naturligvis hensyn til vegetarer, gængse allergier o.lign. blot vi er informeret herom på forhånd. Der er dog altid en risiko for krydskontaminering og Maven påtager sig intet ansvar for eventuelle allergiske reaktioner forårsaget af mad, som er spist på restauranten.

Vi har altid en aktuel vinmenu og flere vine fås også på glas. Derudover har vi også et stort udvalg af Carlsberg øl, snaps, kaffe & the, samt delikate cocktails. Snacks serveres hele dagen.