Vi byder på morgenmad hver dag fra kl. 9.00-11.00 (Søndags lukket)
Drop forbi - bordreservation er ikke nødvendig. Se menu nedenfor.
Frokostmenu
(A la carte)
Man-lør 11.30-15.30
FROKOSTMENU
SILD
Råmarinerede bær, crème fraîche & løgringe
Mavens hjemmerøgede laks
Røræg & purløg
Hønsesalat fra'Hopballemølle'
Ristede østershatte, blegselleri, sennep & bacon ventréche
295
Frokostmenuen kan også forudbestilles vegetarisk
SMØRREBRØD
(Vi anbefaler 2-3 stk per person)
SILD
Råmarinerede bær, crème fraîche & løgringe
95
Mavens hjemmerøgede laks
Røræg & purløg
135
Smørstegt fiskefilet'klassisk'
Remoulade, råmarinerede tyttebær & citron
145
Smørstegt fiskefilet med rejer
Håndpillede rejer & citronmayo
165
Kartoffelmad
Gruyére, ristede løg & urtemayo
110
Hønsesalat fra'Hopballemølle'
Ristede østershatte, blegselleri, sennep & bacon
ventrèche
135
FROKOSTRETTER
HÅNDSKÅRET OKSETATAR
Oksetatar af chokoladefodret Freygaard-kvie, portobellocreme, syltede bøgehatte.
Serveret med pommes frites
245
PISSALADIÈRE
Confiteret andelår & bitter salat
195
FOIE GRAS-TERRINE
Garniture & ristet brød
225
TILBEHØR
BITTER SALAT
Skalotteløg & dijonvinaigrette
65
POMMES FRITES
med mayo
65
OST
FIGNER OG GEDEOST
Sauce på karamelliserede hasselnødder & Sauternes
115
DESSERT
RØDGRØD MED FLØDE
Sat fløde med rødgrød & friske bær
135
Dagens kage
65
Fyldte chokolader
Fra Mark Hermann
Per stk fra 35
Ved mere end 7 personer til frokost, anbefaler vi at forudbestille blandede smørrebrød serveret på fade (2-3 stk per person) eller vores frokostmenupakker fra 495 per person. Se mere her
SNACKS
(Serveres hele dagen)
Grønne oliven
Nocellara Verde
45
Mandler
Saltede & røgede
45
Pipers chips
45
Pommes frites med mayo
65
Aftenmenu
(A la carte)
Man-lør 17.00-22.00
4-RETTERS MENU
KAMMUSLINGE-CEVICHE
Passionsfrugtsauce, agurk
Sauvignon Blanc - Château Carbonneau - Bordeaux
SVAMPE À LA CRÈME
Blåmuslinger, muslingesauce, purløgsolie Grüner Veltliner - Weingut Proidl - Kremstal
OKSE TERES MAJOR
Rødvinssauce, gulerødder med skind Chianti Rufina Riserva - Fattoria Lavacchio - Toscana
RØDGRØD MED FLØDE
Sat fløde, friske bær
Macvin du Jura Rouge - Domaine Rolet - Jura
495,-
Vinmenu
4 glas udvalgte vine – 425,-
Inkl. vand med og uden brus ad libitum
A LA CARTE
3 snacks & Champagne 225,-
SNACKS
Grønne oliven, Nocellara Verde 45
Saltede og røgede mandler 45
Pipers Chips 45
FORRETTER
Kammuslinge-ceviche, passionsfrugtsauce, agurk
145
Foie gras-terrine, garniture, ristet brød
225
Svampe à la crème, blåmuslinger, muslingesauce, purløgsolie 175
Pissaladière, confiteret andelår, bitter salat 155
Oksetatar af chokoladefodret Freygaard-kvie, portobellocreme, syltede bøgehatte 165
HOVEDRETTER
Helleflynder, morkler farseret med helleflyndermousseline, haricots verts
225
Oksetatar af chokoladefodret Freygaard-kvie, portobellocreme, syltede bøgehatte.
Serveres med Pommes frites
245
Blomkål confiteret i brunet smør, hasselnødder,
sprød kål
215
Okse Teres Major, rødvinssauce, gulerødder med skind 225
TILBEHØR
BITTER SALAT
Skalotteløg & dijonvinaigrette
65
Kartofler med friske urter
75
Stegt rosenkål med ventrèche og modnet parmesan
75
OST
FIGNER OG GEDEOST
Sauce på karamelliserede hasselnødder & Sauternes
115
DESSERT
RØDGRØD MED FLØDE
Sat fløde med rødgrød & friske bær
135
Fyldte chokolader
Fra Mark Hermann
Per stk fra 35
I restauranten skal selskaber på 8 personer eller flere forudbestille vores 4-retters menu.
Selskaber i de private stuer skal forudbestille fra vores Selskabsmenu
Information om indhold af allergene ingredienser og råvarer i vores retter kan fås ved henvendelse til din tjener.
Vi tager naturligvis hensyn til gængse allergier blot vi er informeret herom på forhånd. Der er dog altid en risiko for krydskontaminering og Maven påtager sig intet ansvar for eventuelle allergiske reaktioner forårsaget af mad, som er spist på restauranten.
Vi tager forbehold for ændringer i menuen.
Firmakort (EU/EØS eller udenfor) og private kort udenfor EU/EØS pålægges et gebyr, som fremgår af kvitteringen. Gebyret afhænger af korttype og udstedelsesland. Alle American Express-transaktioner pålægges gebyr.