VI SKIFTER TIL JULEMENU MANDAG D. 11. NOVEMBER 2024
Selskaber på 8 personer eller mere skal forudbestille menu
Se mere under Jul 2024 eller selskaber
Frokostkort
(A la carte)
Man-lør 11.30-15.30
JULEFROKOSTEN
1. serving
SPRØDSTEGT SILD
Stegte & syltede løg, bagte rødbeder & æble
2. serving
HJEMMERØGET DANSK LAKS
Røræg & purløg
3. servering
LUN ÆBLEFLÆSK PÅ SVINEBRYST
Æblekompot & morkelsky
4. servering
MANDELMOUSSE
Sauternes iscreme, syltede tranebær & mandelcrumble
495
Julefrokosten kan også bestilles vegetarisk med æg, kartoffel, selleri & mandelmousse
SMØRREBRØD
(Vi anbefaler 2-3 stk per person)
SPRØDSTEGT SILD 110
Stegte & syltede løg, bagte rødbeder & æbleskum
Nyd den med Mavens egen julesnaps +60,-
HJEMMERØGET DANSK LAKS 145
Røræg & purløg
FISKEDELLER 145
Remoulade, syltede agurker & citron
ÆG & HÅNDPILLEDE REJER 145
Smilende æg, rejesalat & citron
SMØRSTEGT FISKEFILET 'KLASSISK' 145
Remoulade, råmarinerede tyttebær, & citron
SMØRSTEGT FISKEFILET MED REJER 175
Håndpillede rejer & citronmayo
KARTOFFELMAD 110
Gruyére, ristede løg & urtemayo
HØNSESALAT 'HOPBALLEMØLLE' 125
Ristede østershatte, blegselleri, sennep & bacon
ventrèche
LUN ÆBLEFLÆSK PÅ SVINEBRYST 155
Æblekompot & morkelsky
TATAR
HÅNDSKÅRET OKSETATAR 225
Jordskokkechips, røget skallotteløgsmayo & ristet hasselnøddeolie
Serveres med pommes frites
OST & SØDT
COMTÉ 24 MDR 110
Brunet smør & ristede hasselnødder
MANDELMOUSSE 125
Sauternes iscreme, syltede tranebær & mandelcrumble
TARTE TATIN 110
Karamel, æble & vaniljeis
PETITS FOURS PER STK 35
Mørk chokolade med vaniljecrumble
Mørk mælkechokolade med kanel og pebercrumble Mælkechokolade med appelsinkaramel
Aftenkort
(A la carte)
Man-lør 17-22
MAVENS KLASSIKERE
HÅNDSKÅRET OKSETATAR
Jordskokkechips, røget skalotteløgsmayo & ristet hasselnøddeolie
lille 155/stor 195
BOEUF AU POIVRE AF OKSEMØRBRAD
Sauterede porrer, pommes aligot, cognac & pebersauce 395
POMMES FRITES, serveret med mayo 65
TARTE TATIN
karamel, æble & vaniljeis 110
3 RETTERS MENU
Ceviche af sandart
Hybenrose, blomkålspuré & crûdité af radiser Muscadet Sèvre et Maine - Vincent Caillé - Loire
Canette - Stegt andebryst
Braiseret endive, pommes puré, tyttebær & Sauce Bigarade Crozes-Hermitage - Laurent Fayolle - Rhône
Mandelmousse
Sauternes iscreme, syltede tranebær & mandelcrumble Sauternes - Château Grillon - Bordeaux
495
Vinmenu 325
5 RETTERS SIGNATUR MENU
"Æbleskive"
Löjrom, chives & creme frâiche
Champagne Extra Brut "Préface" - Bardiau - Champagne
Ceviche af sandart
Hybenrose, blomkålspuré & crudité af radiser
Muscadet Sèvre et Maine - Vincent Caillé - Loire
Håndskåret oksetatar
Jordskokkechips, røget skalotteløgsmayo & ristet hasselnøddeolie
Pinot Noir - Ampelos Cellars - Californien
Canette - Stegt andebryst
Braiseret endive, pommes puré, tyttebær & Sauce Bigarade
Crozes-Hermitage - Laurent Fayolle - Rhône
Mandelmousse
Sauternes iscreme, syltede tranebær & mandelcrumble Sauternes - Château Grillon - Bordeaux
645
Vinmenu 495
5 retters menu skal vælges af alle ved bordet
Både 3-retter menu og 5-retters menu serveres også pescetarisk (tillæg 50) eller vegetarisk Det er muligt at udskifte Canette til Boeuf au Poivre af oksemørbrad (tillæg 125)
FORRETTER
Ceviche af sandart Hybenrose, blomkålspuré & crudité af radiser 145
Cremet fasansuppe Fasan-terrin & sauterede porrer 165
Gnocchi Butternut squash, ristede hasselnøddeolie & karamelliseret parmesan 135
HOVEDRETTER
TORSK EN CROÛTE Jordskokker, spinat, hasselnødder & hummersauce 345
Canette - Stegt andebryst Braiseret endive, pommes puré, tyttebær & sauce bigarade 295
CONFITERET KNOLDSELLERI Smørdampet spidskål, duxelles & sauce au vin jaune 245
OSTEBRÆTTET
Vælg udsøgte oste fra vores ostebræt, serveret med knækbrød & cognacsyltede valnødder
Comté 24 mdr, Morbier, Brillat savarin, Langres mons, Fourme d'Ambert, Måneskær
Pris per stk 40
DESSERTER
Mandelmousse 125
Sauternes iscreme, syltede tranebær & mandelcrumble
Tarte Tatin Karamel, æble & vaniljeis 110
Petits fours per stk 35
Mørk chokolade med vaniljecrumble
Mørk mælkechokolade med kanel og pebercrumble Mælkechokolade med appelsinkaramel
Information om indhold af allergene ingredienser og råvarer i vores retter kan fås ved henvendelse til din tjener.
Vi tager naturligvis hensyn til vegetarer, gængse allergier o.lign. blot vi er informeret herom på forhånd. Der er dog altid en risiko for krydskontaminering og Maven påtager sig intet ansvar for eventuelle allergiske reaktioner forårsaget af mad, som er spist på restauranten.
Vi har altid en aktuel vinmenu og flere vine fås også på glas. Derudover har vi også et stort udvalg af Carlsberg øl, snaps, kaffe & the, samt delikate cocktails. Snacks serveres hele dagen.