Vi byder nu på morgenmad hver dag fra kl. 9-11 (Søndag lukket)
Drop forbi - bordreservation er ikke nødvendig. Se menu nedenfor.

Frokostmenu
(A la carte)

Man-lør 11.30-15.30

FROKOSTMENU

SOMMERSILD
Råmarinerede bær, crème fraîche & løgringe

Krogs hjemmerøget laks
Røræg & purløg

Hønsesalat fra'Hopballemølle'
Ristede østershatte, blegselleri, sennep & bacon ventréche

295

Frokostmenuen kan også bestilles vegetarisk med avocado, kartoffel & asparges

SMØRREBRØD

(Vi anbefaler 2-3 stk per person)

SOMMERSILD
Råmarinerede bær, crème fraîche & løgringe
95

Krogs hjemmerøget laks
Røræg & purløg
135

Æg og håndpillede rejer
Smilende æg, rejesalat & citron
145

Smørstegt fiskefilet'klassisk'
Remoulade, råmarinerede tyttebær & citron
145

Smørstegt fiskefilet med rejer
Håndpillede rejer & citronmayo
165

Kartoffelmad
Gruyére, ristede løg & urtemayo
110

Hønsesalat fra'Hopballemølle'
Ristede østershatte, blegselleri, sennep & bacon
ventrèche

135

TATAR

Håndskåret oksetatar
Ramsløgskapers, San Marzano tomater & hvid aspargesmayo. Serveres med pommes frites
245

TILBEHØR
Grillet romainesalat
Provence-vinaigrette & gruyère
65

Pommes frites med mayo
65

OST

Comté 24 mdr. & Måneskær
Cognacsyltede valnødder & knækbrød
110

DESSERT

Rabarber
Vaniljecreme, havesyre & havrecrumble
110

Kakaomarzarin
Solbær & hvid chokolade
95

Fyldt chokolade
Fra Mark Hermann
Per stk 35 / 3 stk 95

SNACKS
(Serveres hele dagen)


Grønne oliven
Nocellara Verde
45

Mandler
Saltede & røgede
45

Pipers chips
45

Grillet romainesalat
Provence-vinaigrette & gruyère
65

Pommes frites med mayo
65

Comté 24 mdr. & Måneskær
Cognacsyltede valnødder & knækbrød
110

Aftenmenu
(A la carte)

Man-lør 17.00-22.00

4-RETTERS KLASSISK MENU

Sandart
Citrusfrugter, avocado & grønne jordbær

Luftig ærtesuppe
Øko-æggeblomme, ribs & grillede ærter

Farseret perlehøne
Courgetter, konfiterede tomater & Sauce vin rough

Jordbær
Pistaciecrémeux, marengs & syrensaft

4-RETTERS VEGETARMENU

Ravioli
Ricottacreme

Luftig ærtesuppe
Øko-æggeblomme, ribs & grillede ærter

Nye danske kartofler
Savoykål, løvstikke & Kernemælks-beurre blanc

Jordbær
Pistaciecrémeux, marengs & syrensaft
455

4-RETTERS PESCETARMENU

Sandart
Citrusfrugter, avocado & grønne jordbær

Luftig ærtesuppe
Øko-æggeblomme, ribs & grillede ærter

Bagt helleflynder
Knuste kartofler, ærter & muslingsauce

Jordbær
Pistaciecrémeux, marengs & syrensaft

495

Vinmenu 4 glas 400

A LA CARTE
Vi anbefaler 3-4 retter per person

3 snacks & Champagne 225,-

SNACKS

Grønne oliven, Nocellara Verde 45,
Saltede og røgede mandler 45,
Pipers Chips 45,-

RETTER

Vi anbefaler 3-4 retter per person

Luftig ærtesuppe
øko-æggeblomme, ribs & grillede ærter
145,-

Sandart
citrusfrugter, avocado & grønne jordbær
155,-

Ravioli & ricottacreme
155,-

Håndskåret oksetatar
Ramsløgskapers, San Marzano tomater & mayonnaise
155,-

Langtidsbagt porre
Kernemælksauce, löjrom & hasselnødder
165,-

Nye danske kartofler
Savoykål, løvstikke & kernemælksbeurre blanc
165,-

Farseret perlehøne
Courgetter, konfitterede tomater & Sauce vin rough
175,-

Bagt helleflynder
Knuste kartofler, ærter & muslingsauce
185,-

Håndskåret oksetatar
Ramsløgskapers, San Marzano tomater & mayonnaise med pommes frites
265,-

Grillet Romainesalat
Provence-vinaigrette & Vesterhavsost
75,-

Pommes frites med mayonnaise
65,-

OST & DESSERT

Comté 18 mdr. & Måneskær
med cognacsyltede valnødder & knækbrød
145,-

Jordbær
Pistaciecrémeux, marengs & syrensaft
110,-

3 fyldte chokolader fra Mark Hermann
95,-

Selskaber på 8 personer eller mere skal forudbestille menu.
Til frokost anbefaler vi at forudbestille blandede smørrebrød servere på fade (2-3 stk per person) eller vores frokostmenupakke til 495 per person. Se mere på vores selskabsside

Til bryllupper, runde fødselsdag eller middage,
se vores nuværende Selskabsmenu

Information om indhold af allergene ingredienser og råvarer i vores retter kan fås ved henvendelse til din tjener.

Vi tager naturligvis hensyn til vegetarer, pescetarer og personer med gængse allergier o.lign. blot vi er informeret herom på forhånd. Der er dog altid en risiko for krydskontaminering og Maven påtager sig intet ansvar for eventuelle allergiske reaktioner forårsaget af mad, som er spist på restauranten.

Vi stræber efter at imødekomme specialkostbehov, men har begrænsninger for kost ud over de mest gængse allergier. Vi tager forbehold for ændringer i menuen.

Vi har altid en aktuel vinmenu og flere vine fås også på glas. Derudover har vi også et udvalg af alkoholfrie vine, Carlsberg øl, snaps, kaffe & the, samt delikate cocktails. Snacks serveres hele dagen.